Beanlight_Legrand.png

FAJTA:

VÁLTOZÓ

FELDOLGOZÁS:

MOSOTT/ SZÁRAZ

RÉGIÓ:

KÖZÉP ÉS DÉL AMERIKA

KATTINTS ÉS NÉZD MEG A KATEGÓRIÁK TOVÁBBI KÁVÉIT IS

KISZERELÉS:

200G - 400G - 1000G

jellemzők

FRISSESSÉG GARANCIA

4 CSOMAGTÓL INGYENES SZÁLLÍTÁS

MAGAS MINŐSÉG

Kávé termés kézi válogatása szüret idején - Frissen pörkölt szemes kávé rendelés

A “Grand Depart” blendünk, egy bevezető a specialty kávé világába. Ez az egyetlen közepesen sötét pörkölésünk. A többi világos pörkölésű kávénkkal szemben ez a kávé a legklasszikusabb. Étcsokoládé, mandula és karamella ízjegyekkel.

Ez a különleges keverék remek választás azoknak, akik még csak ismerkednek a világosabb pörkölésű kávék világával és a sötétebb pörkölés nyújtotta karakteres pörkölt jelleget kedvelik, mindezt magas minőségben.

elkészítési opciók

Beanlight_Legrand.png
Beanlight_Legrand.png
Beanlight_Legrand.png

K. TIBOR

Szeretem a Beanlight pörkölő kávéit, mert rendkívül finomak és úgy, hogy kimondott a rendelésemre pörkölik ezt a magas minőséget nem drága. 

Red Wall & Stairs

O. ANDREA

Olyan finomak a kávéitok, hogy már vissza kell fognom magam ne igyak túl sokat. Persze azért mindig elfogy valahogy.:D A keverékeitek pedig a család olasz kedvelő része is imádja;)

G. TAMÁS

Korábban az olasz kávé volt az egyetlen amit ittam és ismertem, de már jó ideje csak is világos pörkölést választok. Persze néha még egy finom közepes Blend;)

Online Frissen pörkölt szemeskávét rendelő, elegáns és céltudatos férfi

AMIT A SZEMES KÁVÉKRÓL

tudnod kell!

Hogyan tudod megtalálni a számodra legideálisabb frissen pörkölt kávé fajtát? Tudni szeretnéd, hogy miért érdemesebb kézműves szemes kávét választanod? Összeszedtünk Neked pár hasznos információt ami biztos érdekelni fog.

ELŐFIZETÉSEK A RENDSZERES FRISS KÁVÉ BESZERZÉSHEZ

Rendeld meg a kényelmet