FRISSESSÉG GARANCIA

INGYENES SZÁLLÍTÁS

MAGAS MINŐSÉG

Megrendelésre pörkölt friss szemes kávé - Beanlight Kézműves Kávépörkölő és frissen pörkölt szemes kávé rendelés
Megrendelésre pörkölt friss szemes kávé - Beanlight Kézműves Kávépörkölő és frissen pörkölt szemes kávé rendelés
Megrendelésre pörkölt friss szemes kávé - Beanlight Kézműves Kávépörkölő és frissen pörkölt szemes kávé rendelés
Sikeres fiatal pár mosolyogva kávézik - Frissen pörkölt szemes kávé rendelésre

motiváció

Mi hiszünk benne, hogy azok a családok akik egy jobb életszínvonalra törekszenek és keményen dolgoznak a céljaikért, többet érdemelnek mint egy alacsony minőségű, de márkásnak titulált bolti kávé. Kávépörkölő vállalkozásunk a kényelem és a minőség jegyében szeretné elérhetővé tenni a frissen pörkölt szemes kávé rendelést számotokra. 

Kézműves kávéval minden napot egy igazi élménnyé, varázsolhatsz a szürke hétköznapok és kommersz kávé tapasztalatok után.

Előfizetéseddel rendszeresen juttatjuk el számodra a kiválasztott frissen pörkölt kávé rendelésed, mindezt úgy, hogy nem kell rendszeresen bajlódnod rendeléseddel és soha nem leszel otthon hijján a friss kávé különlegességeknek.

FRISSEN PÖRKÖLT MOTIVÁCIÓ

Frissen pörkölt kézműves kávéink egy olyan különleges kávéélményt nyújt számodra, amivel minden kávézás során elégedetten koronázhatod a napod. Frissen pörkölt kávé rendelésed pedig  minden csészével kiemel Téged az átlagos kávézás világából.

TERVEZHETŐ FOGYASZTÁS

Nem kell folyton a kávé rendeléssel foglalkoznod, csak azért mert frissen pörkölt szemes kávét szeretnél fogyasztani. Számold ki az optimális mennyiséget, rendeld meg a rendszeres küldést, ezt követően pedig másra is marad idő és csak a kávéélménnyel kell foglalkoznotok.

MINŐSÉG A MAGÁNÉLETBEN

Vásárlási szokásainkon keresztül minden fogyasztási cikk valamelyest meghatározza a hétköznapjaink kényelmét és minőségét. Ez alól nem kivétel a kávé vásárlás sem. A kávé szerelmeseinek pedig a minőségi életérzés, egy frissen pörkölt kézműves kávé rendeléssel kezdődik.

 
Munkás kézzel válogatja a zöld kávészemeket - Frissen pörkölt szemes kávé rendelésre

minőség

A valóban minőségi kávé és a frissen pörkölt szemes kávé nem a boltok és a nagy áruházláncok raktárkészletén várakozik arra, hogy az otthonodba kerüljön. A minőségi zöld szemes kávét gondos és szakmailag hozzáértő beszerzést követően a kézműves kávépörkölők megrendelésre pörkölik és azt napokon belül a kávéházakba, vagy a megrendelőkhöz juttatják. Persze a minőségi kávé ennél sokkal összetettebb dolog. A kiváló kávéélmény azonban messze túlmutat a bolti kávé vásárláson és az ismertebb márkákon.

Két fiatal lány kávé pillanatot él át - Frissen pörkölt szemes kávé rendelés

A rohanó és stresszes hétköznapok és egy jobb életszínvonalért való állandó törekvésünk mellett, sokszor elfelejtjük az igazi célunkat. A célt, hogy békés és boldog pillanataink olyan hosszúra nyúljanak a hétköznapjaink során amennyire csak lehetséges. Frissen pörkölt szemes kávéink valódi élménnyé varázsolják ezeket a sokszor csak rövid kávézással töltött meghitt perceket. Kávé különlegességeink újabbnál újabb felejthetetlen percekkel tudnak Minket megajándékozni, ahol a hétköznapok rohanása mellett, a magunkra fordított idő hamar felértékelődik, akár egy minőségi kávé.

édes pillanatok

Fiatalok közösen nevetnek kávézás közben - Frissen pörkölt szemes kávé rendelés

szórakozás

Családi vagy baráti összejövetel általában nem telik úgy el, hogy a kávé, mint sokak által kedvelt frissítő főzet ne kerüljön elő. Ilyenkor minden szempár és ízlelőbimbó arra fókuszál, hogy a vendéglátó milyen kávé különlegességgel kedveskedik a család tagjai vagy a barátok számára. Egy frissen pörkölt kézműves szemes kávé pedig garantáltan olyan különleges csészeélményt nyújt amivel minden vendéget lenyűgöz és levesz a lábáról.

FRISSEN PÖRKÖLT

KÁVÉ ÉLMÉNYEK VÁRNAK

VÁRADY ÁDÁM

Az egyik legjobb kávé, amit eddig kóstoltam. (Costa Rica). Csak így tovább srácok!

PAPP OLIVÉR

...többször rendeltem tőlük és mindig állandóan magas minőséget kaptam. (San Pedro Guatemala, Costa Rica Montana és Progress Espresso). Csak ajánlani tudom a őket.

KISS GÁBOR

A Guatemalai kávéjuk csúcs! Nem a legextrémebb hardcore újhullám, de nekem pont ez kell. Crema és testesség mind ott volt, presszóban perfekt.

EGYENESEN A PÖRKÖLŐBŐL

Ellentétben az átlagos bolti kávékkal, Mi minden szemes kávénkat frissen, a legmodernebb technikával és kis tételben  pörköljük. Pörkölést követően pedig a lehető leghamarabb igényesen csomagoljuk és szállítjuk, hogy az elérhető legjobb frissességet biztosítsuk számodra.

KIVÉTELES MINŐSÉG

A boltokban kapható szemes kávék java részénél egy csomagon belül, számos fajtájú és minőségű kávét kevernek össze ipari mennyiségben. Nálunk minden kávé esetében pontosan tudjuk melyik kávé farmról származik. Egy csomagon belül pedig kivétel nélkül minőségi kávét találsz. 

KÉNYELEMES BESZERZÉS

Frissen pörkölt szemes kávéinkat a pörkölést követően a lehető leghamarabb kiváló minőségű aromazáró szelepes csomagolással látjuk el és a megbeszélt módon, rendszeresen az otthonodba szállíttatjuk, hogy neked csak a valóban fontos dolgokkal kelljen foglalkoznod.

FRISSESSÉG GARANCIA

INGYENES SZÁLLÍTÁS

MAGAS MINŐSÉG

 

KÁVÉ FANATIKUSOK

SMALL

KIS CSALÁDOK

3-4 zacskó kávé

Kávé vásárlásodat megelőzően válaszd ki melyik szemes kávék állnak legközelebb az ízlésedhez, majd azokat havonta a legfrissebb pörkölésünkkel küldjük Neked. Így minden hónapban egy új frissen pörkölt kávé kerül majd az otthonodba.

MEDIUM

KÖZEPES HÁZTARTÁSOK

5-6 zacskó kávé

Válaszd ki az ízlésednek megfelelő szemes kávé sorozatot, majd a kiválasztott frissen pörkölt kávé különlegességeket havi szinten elküldjük otthonodba, így a családi kávé rendelésetekkel akár hetente egy új kávé kalandra leltek.

LARGE

NAGY CSALÁDOK, KÖZÖSSÉGEK

7-8 zacskó kávé

Tekintsd meg frissen pörkölt kézműves szemes kávé kínálatukat, majd a kedvenceitek megtalálását követően kiválaszthatjátok, hogy a család számára melyik legoptimálisabb összeállítás a havi kávé rendelésetekhez.

NAGY MENNYISÉGŰ KÁVÉT FOGYASZTÓ CSALÁDOK ÉS KÖZÖSSÉGEK

Családod mérete és  száma alapján, már nem csak nagyobb frissen pörkölt szemes kávé volument, de egyedi igényeket és árazási struktúrát is lehetőségünk van biztosítani számotokra. Amennyiben több fajta és kiszerelésű frissen pörkölt kávét rendelnétek de a kiválasztás gondot okoz, ne habozzatok, keressetek minket bátran, hogy megtaláljuk a számotokra legideálisabb összeállítást.