FRISSESSÉG GARANCIA

INGYENES SZÁLLÍTÁS

MAGAS MINŐSÉG

Megrendelésre pörkölt friss szemes kávé - Beanlight Kézműves Kávépörkölő és frissen pörkölt szemes kávé rendelés
Megrendelésre pörkölt friss szemes kávé - Beanlight Kézműves Kávépörkölő és frissen pörkölt szemes kávé rendelés
Megrendelésre pörkölt friss szemes kávé - Beanlight Kézműves Kávépörkölő és frissen pörkölt szemes kávé rendelés
Irodai dolgozók mosolyogva isszák a kávéjukat, a frissen pörkölt szemes kávé rendelés után

motiváció

Mi hiszünk abban, hogy napjaink vállalkozásai akik munkájukban a minőségre törekszenek és keményen dolgoznak az eredményeikért, többet érdemelnek mint egy alacsony minőségű bolti kávé. Sok cég kényelemből a ballonos vízzel, a kávégépbérlés részeként, esetleg az általános beszerzésekkel együtt kerít sor az irodai kávé rendelésre. Így persze a frissen pörkölt irodai kávé rendelés egy ismeretlen dimenzió marad. Kávépörkölő vállalkozásunk a kényelem és a minőség jegyében szeretné elérhetővé tenni a frissen pörkölt irodai kávé rendelést számotokra. 

Kézműves kávéval kifejezheted munkatársaid megbecsülését, mellyel eredményesebbé és motiváltabbá válhattok céljaitok eléréséhez, ügyfeleitek pedig minden tekintetben elégedettek lesznek az elvégzett munkával és a Nálatok kapott kávéélménnyel egyaránt.

FRISSEN PÖRKÖLT MOTIVÁCIÓ

Frissen pörkölt kézműves kávéink egy olyan különleges kávéélményt nyújthatnak csapatodnak, amivel minden nap elismerheted munkájukat és motiválhatod Őket. Így frissen pörkölt irodai kávé rendelésed egy vidámabb és eredményesebb irodai csapat motorja lesz.

TERVEZHETŐ FOGYASZTÁS

Nem kell folyton az irodai kávé rendeléssel foglalkoznod, csak azért mert frissen pörkölt szemes kávé van az irodában. Megosztjuk Veled tapasztalatainkat és közösen kiszámoljuk az optimális mennyiséget, ezt követően Nektek csak a munkával és a kávéélménnyel kell foglalkoznotok.

MINŐSÉG AZ ÜZLETI ÉLETBEN

Az üzleti életben a minőség minden tekintetben egy megbecsült fogalom. Legyen szó a referenciáidról, a megjelenésedről vagy csak az irodai kávédról amivel megkínálod ügyfeleidet és partnereidet, mind rólad és üzletedről árulkodnak. Frissen pörkölt irodai kávéd biztosan hódítani fog.

 
Egy munkás kézzel válogatja a zöld kávészemeket - Frissen pörkölt szemes kávé rendelés

minőség

A valóban minőségi kávé és a frissen pörkölt szemes kávé nem a boltok és az egyéb értékesítésekkel foglalkozó beszállítók raktárkészletén várakozik arra, hogy az irodátokba kerüljön. A minőségi zöld szemes kávét gondos és szakmailag hozzáértő beszerzést követően a kézműves kávépörkölők megrendelésre pörkölik és azt napokon belül a kávéházakba, vagy a megrendelőkhöz juttatják. Persze a minőségi kávé ennél sokkal összetettebb dolog. A kiváló kávéélmény azonban messze túlmutat a bolti kávé vásárlás és beszerzés ismertebb márkáin és korlátain.

Egy üzletember kávézás közben telefonál - frissen pörkölt szemes kávé rendelés

üzleti üzenet

Egy sikeres üzlet ott kezdődik, ahol az elvárások és a kínált szolgáltatások teljes összhangban vannak. A kávé élménnyel kapcsolatos elvárásaink, egy üzleti tárgyaláson azonban ritkán egyeznek meg azzal amire valóban vágyunk. Persze ez kivétel lehet, ha egy jó nevű kávéházban kerítünk sort az említett tárgyalásra.

Frissen pörkölt irodai kávé rendeléseddel, nem kell feltétlen külső helyszínre invitálnod partnered vagy ügyfeledet ahhoz, hogy különleges kávéval kínálhasd. 

Céged minőség iránti elkötelezettségét és leendő ügyfeleid vagy üzleti partnereid iránti figyelmességedet ezentúl bátran kifejezheted egy csésze különleges frissen pörkölt kávéélménnyel.

Irodai dolgozók kávézás közben beszálgetnek - Frissen pörkölt szemes kávé rendelésre

elégedettség

Munkatársaink is annak a nagy egésznek a részei amiből vállalkozásunk is fejlődik és építkezik. Éppen ezért az Ő motiváltságuk és elégedettségük meghatározza cégünk eredményeit és külső megítélését. Miért ne járuljunk hozzá egy csekély rendszeres figyelmességgel ahhoz, ami egy munkavállaló számára az egyik legkedvesebb.

Frissen pörkölt irodai kávé rendeléseddel egy olyan különleges módon teheted vonzóbbá céged belső megítéslését és az irodában eltöltött munkaidőt, amit kollégáid és rajtuk keresztül céged is nagyra fog értékelni.

KÉRDEZD MEG

A KOLLÉGÁIDAT IS

MIT SZÓLNAK HOZZÁ!

CSILLAGHEGYI MEGÁLLÓ SÜTÖDE ÉS TEJBISZTRÓ

A kávézónk megnyitásakor sokat hezitáltunk milyen kávénk legyen. Amikor 2016 májusában rátaláltunk Beanlight kézműves kávépörkölőre, azonnal tudtuk ez a magas minőség, különleges ízvilág amelyet keresünk

MAGÁN VÁSÁRLÓ

A Beanlight specialty kávék a mindennapjaim részét képezik. Mivel nagy a család, hetente rendelünk a pörkölőtől és minden reggelünk a kávéval indul.

KAMARÁS PÉTER

MAGÁN VÁSÁRLÓ

Nagy kávé rajongó vagyok és már sok helyről rendeltem korábban, de amit Ti alkottok az valami fantasztikus. Gratulálok!

BRIGI ÉS DÓRI

HAJDÚ VIRÁG

EGYENESEN A PÖRKÖLŐBŐL

Ellentétben az átlagos bolti kávékkal, Mi minden szemes kávénkat frissen, a legmodernebb technikával és kis tételben  pörköljük. Pörkölést követően pedig a lehető leghamarabb igényesen csomagoljuk és szállítjuk, hogy az elérhető legjobb frissességet biztosítsuk csapatod számára.

INGYENES PONTOS SZÁLLÍTÁS

A boltokban kapható szemes kávék java részénél egy csomagon belül, számos fajtájú és minőségű kávét kevernek össze ipari mennyiségben. Nálunk minden kávé esetében pontosan tudjuk melyik kávé farmról származik. Egy csomagon belül pedig kivétel nélkül minőségi kávét találsz. 

KÉNYELEMES BESZERZÉS

Frissen pörkölt szemes kávéinkat a pörkölést követően a lehető leghamarabb kiváló minőségű aromazáró szelepes csomagolással látjuk el és a megbeszélt módon, rendszeresen az irodátokba szállíttatjuk, hogy nektek csak a valódi munkával kelljen foglalkoznotok.

 

FRISSESSÉG GARANCIA

INGYENES SZÁLLÍTÁS

MAGAS MINŐSÉG

XXLARGE

MEDIUM

5-7 SZEMÉLYES IRODA

3-4 zacskó kávé

Kávé vásárlásotokat megelőzően kiválasztjátok melyik kávék állnak legközelebb az ízlésetekhez, majd azokat havonta a legfrissebb pörkölésünkkel küldjük Nektek. Így minden hónapban egy új frissen pörkölt kávé kerül majd a kávégépetekbe.

LARGE

7-10 SZEMÉLYES IRODA

5-6 zacskó kávé

Válasszátok ki az ízléseteknek megfelelő szemes kávé sorozatot, majd azokat a frissen pörkölt kávé különlegességeket havi szinten rotálva küldjük, így kávé rendelésetekkel akár hetente egy új kávé kalandra leltek az irodai falai között.

XLARGE

10-20 SZEMÉLYES IRODA

7-8 zacskó kávé

Közösen, az igényeiteknek megfelelően felmérjük és összeállítjuk a kávé rendeléseteket és csapatotok számára legoptimálisabb összeállításban, kiszerelésben és rendszerességgel pörköljük le és szállítjuk ki számotokra frissen pörkölt kávé rendeléseteket.

20 SZEMÉLYES IRODA FELETT

ÉRDEKLŐDJ EGYEDI AJÁNLATUNKRÓL

Céged mérete és a kollégáid száma alapján, már nem csak nagyobb frissen pörkölt kávé volument, de egyedi igényeket és árazási struktúrát is lehetőségünk van biztosítani számotokra. Amennyiben több munka osztállyal vagy részleggel is rendelkeztek, úgy ezek kényelmes és profi szegmentálásában is segédkezünk a frissen pörkölt kávé rendelésének kiválasztásától egészen a logisztikáig.