SZÍNVONALAS OKTATÁS

MODERN  HIGH END GÉPPARK

PROFI CSAPAT

Kávé kivonatolás | Barista tanfolyam és Barista képzés Budapesten | Barista Campus

motiváció

Mi hiszünk abban, hogy a hobbink ugyanolyan fontos mint a hivatásunk, persze ha a kettő nem ugyanaz. A kávékultúra egyre nagyobb teret hódít, ebből fakadóan egyre több magasan képzett baristára van szükség szerte a világban és persze egyre többen szeretnének megfelelő kávé tudással rendelkezni az otthoni kávéjuk elkészítéséhez. 

Kézműves kávé ismeretéhez és elkészítéséhez kapcsolódó barista tanfolyam mindenki számára csodás lehetőséget kínál akár karrier akár hobbi támogatásáról legyen szó.

 
placeholder.png

FREKVENTÁLT LOKÁCIÓ

Budapest egyik legjobb kávézójában, a Jászai Mari tér szomszédságában lévő Madal kávézóban kapott helyet a Barista Campus csodás atmoszférájú barista képző központja.

diploma.png

VALÓDI KÁVÉ TUDÁS

Nálunk az alapos elméleti és a gyakorlati barista képzés együtt járnak, így nem csak a világ legnépszerűbb kávéjait tudod majd elkészíteni, de átfogó képet kapsz a kávé világáról is. 

PROFI BARISTA OKTATÓK

Oktatóink profi, szakmájukat aktívan gyakorló kávéházi baristák a világ egyik legjobb kávézójából, akik közül már több barista bajnok és helyezett is született a kávés szakmában.

Latte Art | | Barista tanfolyam és Barista képzés Budapesten | Barista Campus

lehetőség

Egy barista tanfolyamon való részvétel több mint egy szakma vagy egy hobbi elsajátítása. A barista képzés egy igazi élmény és lehetőség, hogy színesebbé tegye a hétköznapjaidat és új szín vigyen az életedbe. Ha szereted a kávét és egy kicsivel több érdeklődésed is van iránta, mint amit egy átlagos koffein tartalmú italtól kapsz, akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget és ismerkedj meg Te is a kávé világával. Nem fogod megbánni.

Filter kávé készítés | Barista tanfolyam és Barista képzés Budapesten | Barista Campus

barista tanfolyam

Mára már igen sok barista tanfolyam és barista képzés elérhető magyarországon, de kevesen tudják azt a magas színvonalat és hangulatot biztosítani, mint a Barista Campus. A világ egyik legjobb kávézójában dolgozó profi barista oktatók és a szakmai szinten is magas színvonalú profi eszközpark és frekventált igényes belvárosi környezet mellett gondosan összeállított barista oktatási anyag gondoskodik arról, hogy belőled is igazi barista válhasson. 

A Barista Campus nem véletlenül vált egy igazi ikonná a barista tanfolyamok között.

Barista munka közben | Barista tanfolyam és Barista képzés Budapesten | Barista Campus

hobbi és szakma

A barista közösséget tápláló barista tanfolyamok legalább olyan különleges lehetőségek kávés hobbink elmélyítésére, mint egy Európa és világ szinten használható kávéházi tudás biztosító képzés. Napjainkban a barista szakma igen nagy népszerűségnek örvend. Nem véletlen hiszen a világ egyre növekvő kávé kultúrája nagy mennyiségű barista szakembert foglalkoztat és egyre növekvő felvevő piaccal rendelkezik.  

 

INSPIRÁLD

A BARÁTAIDAT IS ÉS

GYERTEK EL EGYÜTT

campusidcard.png

Nagyon-nagyon hasznos volt a tanfolyam. Eddig is nagy kávé imádó voltam, de ez csak még inkább elmélyítette ezt a vonzalmamat...A helyszin felszereltsége is csillagos ötös.

Gondosan felépített, színvonalas oktatás! Meglepett a korlátozás nélküli gyakorlás lehetősége.
Az előadó/oktató felkészült volt, lelkesedésével sikerült átadni az érdeklődést és a szeretetet a kávézás és készítés iránt!

KOMÁNDI KRISZTIÁN

Egynapos hobbi barista képzésen voltam, ahol a kávé cserjétől a kávé pohárba kerüléséig mindent átvettünk. Nagyon jófej volt a tanár, és az elméleti rész legalább olyan alapos volt mint a gyakorlati, ami nekem különösen tetszett. 

MOLNÁR E. LINDA

SERFŐZŐ JÓZSEF

EGYENESEN A PÖRKÖLŐBŐL

 Mi minden szemes kávénkat frissen, a legmodernebb technikával és kis tételben  pörköljük azokat is amikkel diákjaink tanulnak. Pörkölést követően pedig egyenesen a megrendelőkhöz, kávéházakba és az oktató központba küldjük Őket.

winner.png

SZÍNVONALAS KÉPZÉS

Csapatunk a szakmát aktívan gyakorló, képzett baristákból áll, oktatóink között barista versenyeket megjárt trainerek vannak, akik biztosítják számodra a színvonalas oktatást.

coffee-machine.png

MINŐSÉGI ESZKÖZPARK

Hazánk egyik legmodernebb barista eszközparkjával oktatjuk diákjainkat, olyan gépekkel mint a La Marzocco GB5 két karos kávégép és a Mazzer Electric kávé örlő. Nálunk olyan kávés eszközökön oktatunk, amik még a rutinos baristák szívét is meglágyítják.

SZÍNVONALAS KÉPZÉS

PROFI ESZKÖZPARK

GYAKORLOTT OKTATÓK

Pouring Coffee

HOME

1 NAPOS KÉPZÉS

Home Barista Tanfolyam 

Kiscsoportos. I Max. 3-4 fő / oktató I  Minden nap.: 10.00-17.00

 

TEMATIKA:

1.Nap: Kávés Alapismeretek

           Az espresso alapjai

           Tejes italok

Latte Art

PROFESSIONAL

4 NAPOS KÉPZÉS

Intenzív Barista Tanfolyam 

Kiscsoportos. I Max. 3-4 fő / oktató I  Minden nap.: 10.00-17.00

 

TEMATIKA:

1.Nap: Kávés Alapismeretek

2.Nap: Az espresso, tejes italok

3.Nap: Latte art

4.Nap: Tejes italok, vegyes rendelések, filter kávé

Barista Making Latte To Go

LATTE ART

LATTE ART KÉPZÉS

Barista tanfolyamunk elengedhetetlen része a Latte Art alapok oktatása, amely alatt gyönyörű minták megrajzolását sajátíthatod el.

Latte Art alapminták:

  • Szív

  • Tulipán

  • Rozetta